Virtual Private Server

Virtual Private Server

Een goed CRM systeem bestaat uit de juiste CRM software, de juiste hosting vorm en de correcte ondersteuning.

Met als uitgangspunt "grip op kwaliteit en controle" hebben wij aantal keuzes voor u gemaakt die wij hieronder kort toelichten.

De juiste hosting
Hosting is verkrijgbaar is verschillende prijzen en maten. Een goede hosting is essentieel omdat het de veiligheid en de correcte werking van uw CRM systeem vergroot. Regulier zijn er twee soorten hosting, Shared Service en Virtual Private Server. U kunt het vergelijken met passagiers in een bus of een bestuurder in een auto.

Wij maakt uitsluitend gebruik van de Virtual Private Server (VPS) ofwel uw eigen privé cloud.


Shared Service is vergelijkbaar met een bus. Uw CRM systeem staat me veel meer andere CRM systemen op een server, de bus. Gaat de bus stuk dan is ook uw CRM systeem stuk. Raakt één CRM systeem geïnfecteerd dan is de kans groot dat de rest ook geïnfecteerd raakt. De bus is wel voordeliger dan een auto maar kent veel meer beperkingen en risico’s.

Een Virual Private Server is te vergelijken met uw eigen auto. U bent de enige die daarmee rijdt. Raakt een andere CRM systeem geïnfecteerd dan heeft u daar geen last van. Een auto is duurder dan de bus maar u heeft veel meer controle op wat er met uw server / auto gebeurt en wanneer het gebeurt.

VPS hosting

Met VPS hosting krijgt een u een bepaald gedeelte van de server-capaciteit tot zijn beschikking. Dit gedeelte van de capaciteit is alleen voor u en kan niet door andere gebruikers of CRM systemen gebruikt worden. Elke VPS heeft dan ook zijn eigen RAM geheugen, eigen schijfruimte, eigen processen, eigen OS, eigen serverload, en zelfs een eigen filesysteem. Met andere woorden: elke VPS is geheel onafhankelijk, en dus "Private".

Adres

Van der Zaenlaan 50
1215 SJ Hilversum

KvK Gooi en Eemland: 50656627
BTW nummer: NL8228.59.051B01
Bank (ABN-AMBO): NL79ABNA041260503

Contact

T: +31 (0)35 712 33 90
M:+31 (0)6 169 54 549 
E: info@lapisit.nl


Wij geven veel support via Teamviewer.

teamviewer.jpg

Klik op het logo voor download

Over ons

Wij zijn een ICT dienstverlener met pasklare oplossingen voor het kleinbedrijf.

Lapis IT BV staat voor meer dan 25 jaar ICT kennis en ervaring. Met onze pragmatische aanpak staan we dicht bij de ondernemer om deze met korte lijnen te ondersteunen voor de lange termijn.

Wij zijn van mening dat de beste oplossing alleen kan ontstaat wanneer je samenwerkt aan hetzelfde doel en met het juiste gereedschap.

Onze slogan luidt dan ook: Making Business Better