Wij regelen het voor u

Internet telefonie / VOIP

Voice over IP, Internet telefonie, cloud calling, VOIP... allemaal namen voor hetzelfde: Kosteneffectief bellen naar binnen en buitenland.

Voice over IP, Internet telefonie, cloud calling, VOIP staat voor bellen via het internet. Hierdoor ben je niet langer afhankelijk van een vaste locatie maar kan je altijd en overal via het internet bellen via je vaste nummer.

Het werkt eenvoudig

Uw IP toestel wordt, via een netwerkkabel of WiFi, aangesloten op het internet. In het toestel zelf wordt een zogenaamd SIP account gezet. Het SIP account is de combinatie van een gebruikersnaam en password, waarmee het toestel zich op de centrale kan aanmelden. De telefooncentrale "hangt" in de cloud. Deze cloud wordt door VOIP beheert, bewaakt en onderhouden en is alleen voor u bestemt. Eigenlijk hetzelfde als de klassieke telefooncentrale met een grote uitzondering: overal ter wereld kunt u via uw Hosted Voip Centrale 

Diverse apparaten kunnen de functie van een IP toestel hebben:

  • een bureautoestel
  • een looptelefoon (dect)
  • iPad of tablet
  • smartphone
  • softphone op uw computer
Adres

Van der Zaenlaan 50
1215 SJ Hilversum

KvK Gooi en Eemland: 50656627
BTW nummer: NL8228.59.051B01
Bank (ABN-AMBO): NL79ABNA041260503

Contact

T: +31 (0)35 712 33 90
M:+31 (0)6 169 54 549 
E: info@lapisit.nl


Wij geven veel support via Teamviewer.

teamviewer.jpg

Klik op het logo voor download

Over ons

Wij zijn een ICT dienstverlener met pasklare oplossingen voor het kleinbedrijf.

Lapis IT BV staat voor meer dan 25 jaar ICT kennis en ervaring. Met onze pragmatische aanpak staan we dicht bij de ondernemer om deze met korte lijnen te ondersteunen voor de lange termijn.

Wij zijn van mening dat de beste oplossing alleen kan ontstaat wanneer je samenwerkt aan hetzelfde doel en met het juiste gereedschap.

Onze slogan luidt dan ook: Making Business Better