HAAL MEER UIT JE KLANT

Aanpassingen

SuiteCRM is rijk aan bruikbare functionaliteit. Toch kan het voorkomen dat u een optie mist. Hiervoor zijn drie gangbare oplossingen.

Applicatie ontwikkeling

CRM biedt de mogelijkheid om via en REST API met externe bronnen te communiceren.

LEES VERDER

COMFORT AANPASSINGEN

Comfort aanpassingen zijn aanpassingen aan de layout van een bepaalde module.

LEES VERDER

MODULE ONTWIKKELING

SuiteCRM bevat een groot aantal modules, toch kan het voorkomen dat voor uw bedrijf of branche een specifieke module van grote toegevoegde waarde is.

LEES VERDER

SuiteCRM en uw unieke informatie

Binnen SuiteCRM kunt u veel gegevens vastleggen. Toch kan het voorkomen dat u gegevens heeft die specifiek voor uw bedrijf of branche gelden en daardoor niet standaard in SuiteCRM aanwezig zijn.

In deze situatie kunnen wij extra velden toevoegen voor uw specifieke informatie. We doen dit op een dusdanige manier dat het bij ons geen maatwerk maar comfort aanpassingen betreft en dus geen effect hebben op het update-proces.

Uit ervaring weten we dat klanten graag wat comfort-aanpassingen wensen, om die reden verzorgen we de eerste 10 extra informatie velden gratis. Het resultaat is een SuiteCRM oplossing die optimaal aansluit bij uw informatiebehoefte.

In sommige gevallen kan het voorkomen dat een onderneming specifieke bedrijfsprocessen wil integreren in SuiteCRM.  Denk bijvoorbeeld aan Magazijnlocaties met voorraden.  In deze situatie kunnen we niet volstaan met het toevoegen van enkele velden maar gaan we hier een module voor ontwikkelen. Ook dit doen we op een efficiënte wijze.


SUITECRM PORTAL+PROTECTION

Lapis IT BV heeft een portal, de SuiteCRM Portal+ Protection ontwikkeld volgens de richtlijnen die beschreven zijn in de NEN7510.

LEES VERDER
Adres

Van der Zaenlaan 50
1215 SJ Hilversum

KvK Gooi en Eemland: 50656627
BTW nummer: NL8228.59.051B01
Bank (ABN-AMBO): NL79ABNA041260503

Contact

T: +31 (0)35 712 33 90
M:+31 (0)6 169 54 549 
E: info@lapisit.nl


Wij geven veel support via Teamviewer.

teamviewer.jpg

Klik op het logo voor download

Over ons

Wij zijn een ICT dienstverlener met pasklare oplossingen voor het kleinbedrijf.

Lapis IT BV staat voor meer dan 25 jaar ICT kennis en ervaring. Met onze pragmatische aanpak staan we dicht bij de ondernemer om deze met korte lijnen te ondersteunen voor de lange termijn.

Wij zijn van mening dat de beste oplossing alleen kan ontstaat wanneer je samenwerkt aan hetzelfde doel en met het juiste gereedschap.

Onze slogan luidt dan ook: Making Business Better