SuiteCRM NEN7510 portaal

SuiteCRM Portal+ Protection

Lapis IT BV heeft een portal, de SuiteCRM Portal+ Protection ontwikkeld volgens de richtlijnen die beschreven zijn in de NEN7510.

SuiteCRM is een uitstekende oplossing voor bedrijven en instellingen die een integraal klant of cliënt dossier willen bijhouden.
Natuurijk kunnen SuiteCRM  gebruikers vanaf elke plek met een internetverbinding data toevoegen aan de SuiteCRM omgeving. Maar dit betekent wel dat SuiteCRM en dus de data, 24x7 verbonden is aan het internet met alle risico’s van dien.

SuiteCRM Portal+ Protection

Lapis IT BV heeft daarom een portal, de SuiteCRM Portal+ Protection ontwikkeld volgens de richtlijnen die beschreven zijn in de NEN7510.


De SuiteCRM Portal+ Protection maakt bijvoorbeeld gebruik van twee factor authenticatie en medewerkers voeren hun informatie niet direct in SuiteCRM in maar in de SuiteCRM Portal+ Protection.


De SuiteCRM Portal+ Protection kunt u zien als één gebruiker die op basis van strikte controle en autorisatie toegang krijgt tot de SuiteCRM database.

 

De portal werkt met SuiteCRM 7 en SuiteCRM 8 en kan communiceren met elke SuiteCRM module.

Heeft u veel medewerkers die beperkte informatie moeten toevoegen aan SuiteCRM? Dan is de portal bij uitstek geschikt voor uw instelling.

De portal is geschikt voor alle ondernemingen en instellingen die een hoge waarde hechten aan dataveiligheid of dit vanuit de wet verplicht zijn en die gebruik willen maken van de vele voordelen van SuiteCRM.

Adres

Van der Zaenlaan 50
1215 SJ Hilversum

KvK Gooi en Eemland: 50656627
BTW nummer: NL8228.59.051B01
Bank (ABN-AMBO): NL79ABNA041260503

Contact

T: +31 (0)35 712 33 90
M:+31 (0)6 169 54 549 
E: info@lapisit.nl


Wij geven veel support via Teamviewer.

teamviewer.jpg

Klik op het logo voor download

Over ons

Wij zijn een ICT dienstverlener met pasklare oplossingen voor het kleinbedrijf.

Lapis IT BV staat voor meer dan 25 jaar ICT kennis en ervaring. Met onze pragmatische aanpak staan we dicht bij de ondernemer om deze met korte lijnen te ondersteunen voor de lange termijn.

Wij zijn van mening dat de beste oplossing alleen kan ontstaat wanneer je samenwerkt aan hetzelfde doel en met het juiste gereedschap.

Onze slogan luidt dan ook: Making Business Better