Remote monitoring is systeembeheer op afstand

Motormanagement lampje in uw auto

Is het niet geweldig zo'n lampje in je auto zodat je op tijd een melding krijgt dat er iets niet goed is met de motor.

Met oldtimers moet je zelf luisteren en voelen of alles goed gaat met de auto, je moet eigenlijk een klein beetje automonteur zijn om probleemloos in een oldtimer rond te kunnen rijden.

Met de nieuwere auto's hebben de autofabrikanten iets geweldigs bedacht, een lampje met het symbool van een motor of uitroepteken dat gaat branden als er ergens in de motor iets fout is.

Door dit motormanagement lampje kan je als trotse autobezitter vaak hoge kosten voorkomen omdat je weet dat, wanneer het lampje brand je als de gesmeerde bliksem met de auto naar de garage moet. Beter is nog om je auto direct stil te zetten aan de kant van de weg en contact opnemen met een garage, ANWB of KNAC voor service en advies.

We geven onze auto minimaal 1x per jaar een onderhoudsbeurt en toch hebben de autofabrikanten de motormanagement melding ontwikkeld omdat je gewoon weet wat er zich tussen twee onderhoudsbeurten afspeelt.

De auto is een belangrijk vervoermiddel en één dag of meer zonder auto is voor veel mensen ondenkbaar. De auto krijgt daarom met regelmaat z'n beurt, we laten het boekje stempelen, we zorgen dat de APK vlekkeloos verloopt en we zorgen ervoor dat hij op goede banden staat.

Kortom: We doen alles om het risico op problemen zo klein mogelijk te houden.

Motormanagement lampje in uw auto

Er is een mooie parallel te trekken tussen het belang en het bezit van een auto en dat van de computer.

Onze computer is, net als de auto een belangrijk stuk gereedschap. We gebruiken het regelmatig privé of we gebruiken het dagelijks voor ons werk en vaak meer dan 8 uur per dag.

Omdat onze computer zo belangrijk is laten we hem zo nu en dan controleren, vaak pas nadat we hebben gemerkt dat hij trager is geworden of omdat er een melding komt dat er onvoldoende geheugen is.
Zo'n controle vinden we behoorlijk storend want we kunnen even niets doen tot we onze computer weer terug hebben. Daarna moeten we hard werken om de werkachterstand in te halen.

Om storingen te voorkomen hebben we maatregelen genomen. Zo laten we zo nu en dan onze computer controleren, hebben we een anti-virus abonnement, weten we(?) dat het besturingssysteem zich up-to-date houdt en maken we een back-up.
We nemen pas actie als onze computer vreemd doet: we zijn reactief bezig en vaak te laat.

Zou het niet geweldig zijn als er zo'n motormanagement lampje is voor onze computer die aangeeft wanneer er iets niet goed is?

Het is goedkoper dan een mobiel abonnement terwijl het helpt mijn belangrijkste gereedschap goed te gebruiken. Sinds het gebruik heb ik al een aantal keren op tijd kunnen ingrijpen.

Flevo Kozijnenfabriek BV

We hebben goed nieuws voor u, dit "lampje" is er!

We hebben professionele software waarvan een klein stukje op uw computer wordt geïnstalleerd. Direct na de installatie start de monitoring van uw computer. Niet alleen uw computerhardware zoals de harde schijf, het geheugen, de processor etc worden gecontroleerd maar ook de status van uw besturingssysteem, de werking van uw anti-virus en de andere kleine software programma's. Deze monitoring draait 24 uur per dag 7 dagen per week.

Maandelijks krijgt u een rapportage over de werking van uw computer en, nog belangrijker, u krijgt direct een melding als er iets niet goed is met uw computer. Hierdoor kunt u direct zelf actie ondernemen of uw eigen systeembeheerder waarschuwen om het probleem te fixen.

Wij weten dat u blij bent met het motormanagement lampje in uw auto omdat dit u helpt een hoge rekening en stilstand te voorkomen. Onze Remote Monitoring dienst, het "waarschuwingslampje" voor uw computer helpt u voor € 15,00 p/mnd per computer om ook tijdig in te grijpen als er iets niet goed is op uw computer.

Wacht niet tot het fout gaat maar wees het voor.


Wilt u meer weten over Remote Monitoring en Management, kijk dan op deze pagina:

https://www.lapisit.nl/producten/remote-systeembeheer-solarwinds

VESTIGING

Adres
Van der Zaenlaan 50
1215 SJ Hilversum

Overige gegevens
KvK Gooi en Eemland: 50656627
BTW nummer: NL8228.59.051B01
Bank (ABN-AMBO): NL79ABNA041260503

CONTACT

Telefonisch
Algemeen - 035 712 33 90
Direct commercieel - 06 16 954 549
Direct technisch - 06 51 128 079

E-mail
Algemeen- info@
Technisch - support@

SPECIALISATIES

Lapis IT en Plone Remote Monitoring en Management met Lapis IT uit Huizen

 Lapis IT en SuiteCRM  Lapis IT en OpenCart

 Lapis IT en CiviCRM Lapis IT en Office365