Lapis IT uit Hilversum biedt passende oplossingen voor veiligheid en continïteit

Fietsers en Remote Monitoring en Management

In deze tijd valt het mij op dat je meer mensen buiten actief ziet zijn met bijvoorbeeld fietsen.

Door het remote monitoring deel van onze remote monitoring en management oplossing valt mij direct een veel voorkomende storing op die ik graag zou verhelpen. Meer dan de helft van de fietsers weet waarschijnlijk niet eens dat ze last hebben van deze storing.

Tijdens de remote monitoring zie ik de fietsers, al dan snel of langzaam, op een T-splitsing, kruising of rotonde af rijden en dan treed de storing op...de richtingaanwijzer, veelal het deel dat verbonden is aan de hand, werkt niet(!)
Het gevolg is dat andere weggebruikers niet geïnformeerd of gewaarschuwd worden en er een verhoogd risico op een crash ontstaat.

Onze remote monitoring en management oplossing werkt werkelijk waar uitstekend.
We zijn online tijdig bij een storing, zorgen dat de updates goed en volledig worden geïnstalleerd en controleren alle technische zaken van een computer.

We zijn nog op zoek naar een manier om het management deel van deze oplossing ook voor fietsers geschikt te krijgen. Tot dat moment moeten we het op de analoge manier en op ad-hoc basis oplossen.

Management deel in actie:
Beste fietsers...het aangeven van richting doet u niet voor uzelf maar juist voor de andere weggebruikers. Informeer ze daarom tijdig zodat ongelukken tot een minimum beperkt blijven

Fietsers en Remote Monitoring en Management

Voor iedereen die al thuis werkte of door de corona crisis nu noodgedwongen thuis moet werken adviseren wij om goed alle updates van je computer in de gaten te houden. Want wanneer één van uw software programma's niet wordt geüpdate, dan loopt uw hele computer en alle andere computers in het netwerk verhoogd risico.

Controleer minimaal 1x per week maar beter is elke dag of er geen bijzondere systeemmeldingen zijn die aandacht vergen, kijk niet alleen naar bv de Windows 10 update melding, die kan onvoldoende informatie bieden.

Bent u te druk met uw werk of valt het niet onder uw expertise dan is de Remote Monitoring en Management dienst voor u wellicht een goede optie.

Voor € 15 per maand houden wij u op de hoogte van de staat van uw computer én waarschuwen wij u direct als er iets niet klopt en geven we ook aan wat er niet klopt.

Wilt u meer weten over Remote Monitoring en Management, kijk dan op deze pagina:

https://www.lapisit.nl/producten/remote-systeembeheer-solarwinds

VESTIGING

Adres
Van der Zaenlaan 50
1215 SJ Hilversum

Overige gegevens
KvK Gooi en Eemland: 50656627
BTW nummer: NL8228.59.051B01
Bank (ABN-AMBO): NL79ABNA041260503

CONTACT

Telefonisch
Algemeen - 035 712 33 90
Direct commercieel - 06 16 954 549
Direct technisch - 06 51 128 079

E-mail
Algemeen- info@
Technisch - support@

SPECIALISATIES

Lapis IT en Plone Remote Monitoring en Management met Lapis IT uit Huizen

 Lapis IT en SuiteCRM  Lapis IT en OpenCart

 Lapis IT en CiviCRM Lapis IT en Office365