IT-ers voorzien problemen bij thuiswerken

Ca 15 procent van de IT-ers voorziet problemen voor de organisatie bij thuiswerken.

Dit blijkt uit een onlangs gehouden enquete onder ruim 700 professionals. De grootste obstakels die aangegeven worden zijn de capaciteit van de internet verbinding en de matige kwaliteit van de vpn verbindingen.

Ook de communicatie wordt als probleem aangegeven. In plaats van naar je collega toe lopen wordt er nu een e-mail gestuurd en moeten mensen wachten op een reactie.

Veel bedrijven zijn op dit moment hun IT omgeving aan het opschalen om het thuiswerken beter te faciliteren. Dit gebeurt onder andere door aanschaf of huur van hardware om het werken op afstand mogelijk te maken.

Bron: technieuws.nl
IT-ers voorzien problemen bij thuiswerken

Voorkomen

Doordat veel mensen nu thuiswerken worden de computers minder of niet proactief gecontroleerd. Veel werken nu volgens het "piep" principe; gaat er wat stuk dan laten we er naar kijken.

Het onvermijdelijke gevolg van het piep systeem is dat je als thuiswerker een tijdje ...10 minuten, 1 uur, 1 dag... niet kan werken. Deze stilstand kost niet alleen geld maar kan ook opdrachten kosten

Remote Monitoring en Management

Het uitgangspunt van Remote Monitoring en Management is dat 24x7 de werking van de essentiële onderdelen van de computer worden controleert zoals schuifruimte gebruik, de gezondheid van de harde schijf, de netwerkverbinding maar ook worden de patch van veel gebruikte software en de antivirus worden gecontroleerd en bijgewerkt.

Wat nu als...

Wanneer de Remote Monitoring een melding geeft dan kijken wij daar eerst naar, blijkt het vervolgens een terechte melding dan wordt deze doorgegeven of wij lossen dit voor u op.

Week rapport.png

Inzicht en overzicht

Als ondernemer of onderneming wil je goed geïnformeerd blijven over de resultaten van de monitoring. Daarom wordt er elke week een pc status verzonden en elke maand een totaal overzicht van de activiteiten.

Wilt u meer weten over wat Remote Monitoring en Management voor u kan betekenen? Via onderstaande formulier kunt u vrijblijvend meer informatie aanvragen.

VESTIGING

Adres
Van der Zaenlaan 50
1215 SJ Hilversum

Overige gegevens
KvK Gooi en Eemland: 50656627
BTW nummer: NL8228.59.051B01
Bank (ABN-AMBO): NL79ABNA041260503

CONTACT

Telefonisch
Algemeen - 035 712 33 90
Direct commercieel - 06 16 954 549
Direct technisch - 06 51 128 079

E-mail
Algemeen- info@
Technisch - support@

SPECIALISATIES

Lapis IT en Plone Remote Monitoring en Management met Lapis IT uit Huizen

 Lapis IT en SuiteCRM  Lapis IT en OpenCart

 Lapis IT en CiviCRM Lapis IT en Office365