Het nieuwe communiceren met VOIP Video

Nederland heeft de afgelopen maanden noodgedwongen kennis gemaakt met werken vanuit huis en VOIP sluit daar goed bij aan.

De effectiviteit daarvan was afhankelijk van de creativiteit van de werkgever en de flexibiliteit van de medewerker. Het is voor bedrijven dan ook een zoektocht geweest om zonder live contact toch de onderlinge samenwerking te behouden en tegelijkertijd zakelijke partners en klanten net zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Waarschijnlijk zullen er blijvende veranderingen zijn in onze manier van werken. Dat betekent dat organisaties op zoek gaan naar moderne middelen die de gewenste effectiviteit in het werk op een flexibele manier verder kunnen ondersteunen. VOIP van Lapis IT kan u van dienst zijn door het verbreden van uw communicatiekanalen, voor nu en in de toekomst. Zo bieden wij verschillende mogelijkheden om de effectiviteit en flexibiliteit van de werkzaamheden te faciliteren.

Een van deze oplossingen is VOIP Video.

De vraag naar videobellen is de afgelopen maanden explosief gestegen en wij biedt hiervoor met VOIP Video, een geweldige oplossing. Een oplossing die u als klant de gelegenheid geeft om onbeperkt én op een flexibele manier video-calls op te zetten en/of meetings te verzorgen. Belangrijker: Wij verzorgt deze dienst binnen de beveiligde omgeving, namelijk op servers in Nederland. Kwaliteit alsmede veiligheid staan hier voorop. Tevens heeft VOIP Video dezelfde SLA als de VOIP Telefonie dienst.

Het nieuwe communiceren met VOIP Video
VESTIGING

Adres
Van der Zaenlaan 50
1215 SJ Hilversum

Overige gegevens
KvK Gooi en Eemland: 50656627
BTW nummer: NL8228.59.051B01
Bank (ABN-AMBO): NL79ABNA041260503

CONTACT

Telefonisch
Algemeen - 035 712 33 90
Direct commercieel - 06 16 954 549
Direct technisch - 06 51 128 079

E-mail
Algemeen- info@
Technisch - support@

SPECIALISATIES

Lapis IT en Plone Remote Monitoring en Management met Lapis IT uit Huizen

 Lapis IT en SuiteCRM  Lapis IT en OpenCart

 Lapis IT en CiviCRM Lapis IT en Office365