24x7 systeembeheer en bewaking voor thuiswerkers op afstand!

Werkt u thuis of heeft u medewerkers die thuis werken? Wie is er dan verantwoordelijk voor het proactief onderhouden aan de computer?

Met regelmaat brengen Microsoft en andere software producenten, zoals de producent van uw antivirus software, updates en patches(!) uit voor hun software.

Patches zijn gericht op de veiligheid van de software en dichten “lekken” die anders misbruikt kunnen worden. Het is daarom belangrijk dat patches zo spoedig mogelijk worden geïnstalleerd om de veiligheid van de software en daarmee van uw computer, uw data of uw (zakelijke) netwerk in stand te houden.

Als het goed is... worden updates en patches automatisch verwerkt. De praktijk wijst echter uit dat dit niet altijd het geval is. Het is daarom verstandig om dit regelmatig te controleren.

RMM Proactief service van Lapis IT monitort de werking van essentiële onderdelen in uw computer en grijpt in als dat nodig is om de veiligheid én de continuïteit van uw computer in stand te houden.

24x7 systeembeheer en bewaking voor thuiswerkers op afstand!


Met de RMM Proactief service van Lapis IT wordt niet alleen 24x7 patches gecontroleerd. Ook andere essentiële zaken worden voor u uitgevoerd die gericht zijn op het operationeel houden van uw computer zoals de controle van hardware, de processen, harddisk gebruik, antivirus status, installatie van updates van het besturingssysteem en van een aantal veel voorkomende programma’s zoals Wordpad, Adobe Reader, Office etc.

Met RMM Proactief verhoogt de productiviteit, verminderd de downtime en verminderd onverwachte kosten door storingen. RMM Proactief is geschikt voor de ZZP’er die thuiswerk tot aan het MKB waarvan de medewerkers door Corona gedwongen thuis moeten werken.

VESTIGING

Adres
Van der Zaenlaan 50
1215 SJ Hilversum

Overige gegevens
KvK Gooi en Eemland: 50656627
BTW nummer: NL8228.59.051B01
Bank (ABN-AMBO): NL79ABNA041260503

CONTACT

Telefonisch
Algemeen - 035 712 33 90
Direct commercieel - 06 16 954 549
Direct technisch - 06 51 128 079

E-mail
Algemeen- info@
Technisch - support@

ONZE PARTNERS

Lapis IT en Plone Remote Monitoring en Management met Lapis IT uit Huizen

 Lapis IT en SuiteCRM  Lapis IT en OpenCart

 Lapis IT en CiviCRM Lapis IT en Office365